bucatarie

Prin eleganta si stilul modern in care este decorata fiecare vila, va oferim conditii optime pentru a petrece un sejur de neuitat, departe de agitatia cotidiana a orasului si de stresul din viata de zi cu zi.
Ideala pentru petreceri, concedii, aniversari, sedinte sau intalniri de afaceri pentru grupuri organizate, fiecare vila dispune de un spatiu de cazare intr-o linie de design cu totul deosebita a cate 3 camere fiecare cu un living spatios, sala de mese si bucatarie complet utilata la dispozitia turistilor.
De asemenea va punem la dispozitie si un mic bufet cu racoritoare si gustari asortate.

Galerie imagini

Complexul dispune si de o sauna pentru mentinerea tonusului organismului si crearea bunei dispozitii, iar dupa o zi obositoare puteti avea parte de o odihna memorabila.

Galerie imagini

sauna sala fitness

Aveti acces la o sala de sport si fitness pentru pastrarea sanatatii prin gimnastica zilnica, dotata cu aparate de fitness si o masa de ping-pong.

Galerie imagini

Va oferim spatiu verde suficient pentru a petrece cateva zile de neuitat intr-un mediu natural. Si cum unul din "sporturile" preferate ale romanilor este facutul gratarului, in cadrul complexului nostru va dam posibilitatea de a manca un gratar pe cinste.

Galerie imagini

gratar