teren tenis

Esti un impatimit jucator de tenis care nu vrea sa-si iasa din mana cata vreme e plecat de acasa? Sau poate esti un jucator ocazional care vrea sa-si exerseze jocul in concediu pentru ca are mai mult timp la dispozitie? In ambele cazuri, te-ai cazat unde trebuia pentru ca la noi gasesti doua terenuri de tenis de calitate olimpica.

Galerie imagini

Posibilitatile de petrecere a timpului liber intr-un cadru natural deosebit cu privelisti minunate, intimitate si liniste, reprezinta refugiul ideal pentru un weekend cu prietenii sau un concediu alaturi de cei dragi.
Mai dispunem si de spatiu de joaca pentru copii dotat cu leagane, tobogane si cos de baschet, ce vor oferi copiilor posibilitatea amuzamentului și recreerii.

Galerie imagini

gradina lac pescuit

Aici gasesti si un lac cu pesti pentru pescuit sportiv. Fie ca esti pescar dedicat sau doar amator, te vei inarma cu ustensilele de pescuit sau doar cu entuziasmul exploratorului pregatit oricand de aventura. Odata ajuns, te vei putea bucura de linistea unui loc retras dar dotat cu avantajele si confortul civilizatiei.

Galerie imagini